Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Asociația Română a Băncilor (ARB) și Ascendia, o companie specializată în dezvoltarea de soluții e-learning, lansează, în cadrul Proiectului Național de Educație Digitală #SiguranțaOnline, șase cursuri e-learning, disponibile gratuit pentru copii și adulți. Scopul acestor cursuri este creșterea gradului de înțelegere și gestionarea adecvată a riscurilor asociate utilizării internetului.

Noua campanie, „Protecție prin educație: Securitate digitală„, își propune să facă o diferență reală în comunitate, prin diseminarea gratuită a cursurilor de securitate cibernetică. Obiectivul este ca fiecare membru al comunității să devină mai conștient de riscurile online și să fie echipat cu instrumentele și cunoștințele necesare pentru a naviga în siguranță pe internet.

 


Alte articole

Instituții din România care au aderat la schemele SEPA RON

Citește mai mult

Prestatorii de servicii de plată din România pot furniza servicii de plăți în baza Schemelor SEPA RON în baza unui acord de aderare la Regulile Schemelor respective. Documentația de aderare se depune la Asociația Română a Băncilor în calitatea acesteia de Administrator al Schemelor de plăți SEPA RON

Mai multe despre ARB