Peste 4.300 de elevi cu vârsta între 13-15 ani din 228 de școli, licee și colegii de la nivel național s-au înscris la ediția a V-a a finalei  naționale  a  concursului  European  Money  Quiz organizată de Asociația Română a Băncilor în parteneriat cu Institutul Bancar Român.

European Money Quiz este o competiție europeană care urmărește testarea cunoștințelor de educație financiară în rândul elevilor cu vârsta între 13-15 ani.

Șase elevi din București, respectiv de la Școala Gimnazială „Nicolae Labiș”, Școala Gimnazială Nr. 24, Colegiul Economic „Virgil Madgearu” și Liceul Teoretic Internațional de Informatică, au fost câștigătorii celor două sesiuni organizate anul acesta în cadrul concursului național European Money Quiz, oferind cele mai multe răspunsuri corecte în cel mai scurt timp. În cadrul fiecărei sesiuni, câștigătorul locului I primește un premiu în valoare de 3.000 lei net, câștigătorul premiului II beneficiază de 2.000 lei și ocupantul locului III primește un premiu în valoare de 1.000 lei.

Descărcați


Alte articole

Mai multe despre ARB